Tayfunspor'a, Hasanbey çelmesi

Tayfunspor

U-19 Etispor, Bandırmaspor'u terletti.


U-19 Lig ve 1. Amatör Küme paylaşan: zeki-karadeniz

U-19 lig’de, Tayfunspor’un Manyas ile 2-2,  Çelikspor’un Susurluk ile 2-2 berabere, Sanayispor Hasanbey’i 4-3, Bandırmaspor’un ise Etispor’u 1-0 yendiği hafta’nın ardından spor editörümüz Zeyyat Saygın ligi yorumladı.

Sanayi galibiyeti sürpriz miydi?, Çelikspor nasıl puan kaybetti?,  Tayfunspor Manyas’a nasıl takıldı?,  1. Amatör kümede Hasanbey’in Yatfun ile 2-2, Sarıköy’ün Paşaçiftlik ile 0-0 berabere, Sanayispor’un Çelikspor’u 3-0,  600 Evler’in Kızıksa’yı 2-1, yendiği haftanın ardından genel değerlendirmesi, haftanın sürpriz maçı, gelecek haftaya bakış…

Hepsi ve dahası Zeki Karadeniz sordu, Spor editörümüz Zeyyat Saygın yorumladı. Videoda izleyin, izletin…

 

 




Asan Üseyin
28.10.2014 09:36:49
Takımları sadece maçlarda takip ederek yorum yapmak ne kadar doğru bilemiyorum. Takımların kadro yapılarının da değerlendirilmesi kanaatindeyim. Kadro yapısı olarak her takımın en iyilerini alan bir takım ile kendi çabaları ile kadro kurmaya çalışan takımların aynı kefeye konmaması gerektiğini düşünüyorum. şu anda benim yaptığım gibi. Şartların da değerlendirilmesi gerekir bence BANDIRMASPOR kurulduğu tarihten bu yana bu tür genç takımlar liglerinde hep ŞAMPİYON olmuştur. Araştırın... Yani çok özel bir durum değil bu ÇELİKSPOR un en iyi adamını al ETİSPOR un en iyi adamını al , ERDEKSPOR un en iyi adamını al . Bandırma da maalesef kriter belli 3 puan. Fakat durum hiç de öyle değil Profesyonel liglerde oynayan tek temsilcimiz yok kaç yıldır. OYNAYAN diyorum ..

hüseyin önder
28.10.2014 17:19:49
HASANBEYSPOR- tayfunspor maçini izleyen herkesin dediği tek şey HASANBEYSPORUN hakkı yendi çünkü son dakiklarda ofsayt olmasına rağmen verilen bir gol vardi ve bu ligde hasanbeyin yenemyceği takim yok ben izledım bu takımlara baktım gerçekden hasanbeyspor cok kaliteli bir takim .

Fırat Arslan
29.10.2014 23:56:47
"Bandırmaspor" büyük kulüp diye görmemezlikten gelinen fauller,hareketler,tahrikler var, fakat hakemlerin adil maç yönetmemesi bu U-19 Gençler Ligini katlediyor.Bandırmaspor`un bu ligde yeri yok geçen seneki gibi gidip A.2 takımı ile devam etsinler. Bu ligden iki şampiyon çıkacaksa biri Gönen diğeri ETİSPOR`DUR!...

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı